Årets fætter-kusine fest

Et af de spørgsmål jeg som solo-selvstændig får oftest er “savner du ikke kolleger?”. Og det må jeg svare nej til. For jeg har kolleger. De sidder bare ikke på samme lokation som mig. Men som webshop-ejer finder man hurtigt ud af at netværke med andre webshop-ejere. Så vi chatter som regel i stedet og jeg har dagligt kontakt med flere andre webshop-ejere på chat.

Men en gang om året mødes vi et par dage, hvor vi drikker kaffe, øl og får ny viden om, hvordan vi kan markedsføre og drive vores webshop. Dette arrangement er lavet af vores shopudbyder, som kalder det Shoporama Symposium. Men internt blandt kunderne bliver det kaldt “årets fætter-kusine fest”. Og det er jeg lige kommet hjem fra med inspiration og en alen-lang to-do liste (ligesom min “kollega” Christina fra Olisan skriver her).

I år var der bl.a. oplæg fra Dennis Drejer, der har Rito.dk. Daniela Edemann, der holdt workshop i Google Ads (og også står for mine Google Ads) og Casper Ackermann om email markedsføring for webshops.

Helt ny spa afdeling på Kellers Park

Det var to hele dage med overnatning og hele “festen” foregik på Hotel Kellers Park ved Vejle. Her var ca. 30 af mine kolleger samlet og når man ikke lærte noget nyt, så var der et arbejdsværelse, hvor man kunne sætte sig ind og arbejde med den nye viden eller blot almindelig kundeservice.

Ind imellem fik vi heldigvis også tid til at sætte os i både spa’en og baren.

IMG_0064

Udgivet af

Anne Lønstrup

Det er mig, der har og driver Faktorfobi :-) Det er også mig, der skriver her på siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *