De små….

Jeg og Faktorfobi befinder os stadig i noget der kan minde om et Corona granatchok.

Jeg var selvfølgelig klar over, at min lille livsværk lå tæt op af rejsebranchen, men jeg tror alligevel ikke jeg vidste at 82% af mit salg faktisk går til folk, der skal ud at rejse. Nu kender jeg desværre dette tal præcist.

Man kunne argumentere for, at jeg så burde have nydt at holde næsten fri hele foråret, sommeren og efteråret for første gang siden 2009, hvor Faktorfobi blev født.

Det er bare ikke sådan det fungerer, når man er selvstændig og i den grad har hånden på kogepladen, med et stort varelager, der var købt ind til sommeren 2020 og jo ikke sommeren 2021 eller 22 🙂

Jeg kommer til at forsøge at redde lidt onsætning Black Friday og ellers er jeg en af de mange der håber og beder for, at der snart kommer en meget effektiv vaccine.

Jeg har mange bekendte og venner indenfor e-handelsbranchen og ved at mange lider. Med mindre man sælger garn eller maling, så har 2020 været ét langt vågent mareridt. Inden coronaen ramte, var vi alle lidt bange for Amazons indtog – nu taler vi om helt andre ting.

Faktorfobi overlever ved jeg nu, men ikke uden den hjælp jeg har fået af søde “kollegaer” fra den lille danske e-handels andedam.

Rasmus der ejer verdens pæneste kondom butik, har været en sand engel. Så gør mig den tjeneste at køb dine kadonner der, næste gang du forhåbentlig løber tør 😀 Han har også gratis fragt ♡ Kondomaten er i øvrigt en af Danmarks ældste webshops. Er det ikke sejt?

Lea fra Altan-Liv har også været hjælpsomheden selv 😀 Fineste online biks med ALT til din altan, til de heldige der har sådan en. Tak Lea ♡

Erik fra Gilpa. Tak for hjælpen Erik ♡ Der er en pelset Vadskær der elsker din butik 😀

Og sidste men absolut ikke mindst Wicky fra Canem. Fineste butik med hunde og katteudstyr.

Udgivet af

Anne Lønstrup

Det er mig, der har og driver Faktorfobi :-) Det er også mig, der skriver her på siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *