Om denne blog

Bag denne blog står jeg, Anne Lønstrup, der ejer og driver webshoppen Faktorfobi.

Jeg bor i Aalborg med min mand og mine to mindste børn på hhv. 8 og 9. Jeg har også en datter på 21, som er blevet flyvefærdig. Jeg har drevet Faktorfobi siden maj 2010 og den været min fuldtidsbeskæftigelse. Min mand Morten er også selvstændig i online branchen.

Efterhånden som jeg “blev større” som shopejer, har jeg fået flere og flere henvendelser fra folk, der gerne vil åbne webshop. Derfor tænkte jeg, at jeg ville åbne en blog, hvor jeg skriver om både de gode og de mindre gode ting ved at være selvstændig, ved at være webshop ejer og ved at være i branchen for børnetøj (kan godt afsløre, det er en nådesløs branche at være i).

Tak fordi du læser med her på bloggen. Jeg vil blive glad for en kommentar, hvis du kan lide et indlæg eller har noget at byde ind med. Det fortæller mig lidt om, hvilken type indlæg, folk gerne vil læse.

Skal du ha’ fat i mig, så kan jeg fanges på anne@faktorfobi.dk og du kan kigge med på både Instagram og Facebook

Vi skrives ved

Anne Lønstrup