Finpudser min webshop

Udfordringen ved at lave noget online er, at man aldrig bliver færdig. En eller anden sagde engang “din hjemmeside er altid i beta” og det er desværre rigtigt. Der er A-L-T-I-D noget, der kan laves bedre, finpudses, laves pænere, hurtigere, mere brugervenligt, mere søgemaskinevenligt you name it. Non stop arbejde…

Det er så også en dejlig ting for det betyder, at man aldrig keder sig. I denne måned har jeg kigget lidt på mit “produktkort” på webshoppen. (Produktkortet er dén side, der viser det enkelte produkt). Jeg blev enig med mig selv om, at produktanmeldelserne så lidt tamme ud (det var min mand uden nogen designsans, der i sin tid implementerede det). Og ja … det var mest bare tekst.

Det så sådan ud på disse Aqua Sphere svømmebriller.

Ikke decideret forkert, men heller ikke nogen fryd for øjet.

Jeg fik taget mig sammen og spurgt min designer, om hun kunne gøre det lidt pænere. Det må man nok sige, hun har gjort. Se lige hvor fint, det er implementeret.

Meget, meget pænere… Er så glad for min grafiker / designer. Ville ønske jeg kunne have hende en hel dag til bare at sidde og finpudse shoppen.

Du finder i øvrigt alle Aqua Sphere svømmebrillerne her (de får altid gode anmeldelser fra kunderne).

Udgivet af

Anne Lønstrup

Det er mig, der har og driver Faktorfobi :-) Det er også mig, der skriver her på siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *