Konsulent hjælp til søgemaskineoptimering <3

Jeg skal ikke lægge skjul på, at det er et hårdt game at være lille selvstændig webshop – specielt når man nærmer sig børnetøjs-branchen som jeg. Jeg ryger i konkurrence med alle de store webshops på alle søgninger og det er ofte mere nervepirrende end sjovt.

Jeg har været mor til Faktorfobi i 10 år og har langsomt mærket, hvordan jeg er nødt til at blive dygtigere og dygtigere hver dag for at være med.

Jeg synes personligt at danskerne fortjener masser af små dansk-ejede niche shops, så alt handel ikke i fremtiden skal ligge på Amazon og Zalando.

Jeg får hver eneste dag mails og Facebook beskeder fra kunder, som deler den opfattelse og nyder at handle med en lille købmand som mig.

Hvad gjorde jeg så?

For at blive ved med at klare mig godt og forstå den store Google kamp, har jeg for første gang indhentet hjælp fra en konsulent. Jeg trængte til at få et overblik og få nogle ideer til, hvordan jeg skulle løse nogle altoverskyggende problemstillinger. Nogle gange er man nødt til at få et sæt friske øjne på.

Mit valg faldt på en SEO (søgemaskine) konsulent som jeg ved har en solid erfaring med at drive webshop. Hun drev i mange år shoppen svanebutikken.dk hvor jeg på tæt hold så den vokse fra ingenting til at være en stor spiller indenfor uld, med hende ved roret.

Efter hun solgte butikken sprang hun ud som selvstændig SEO konsulent. Dem er der MANGE af (også mange blå-lys, som man helst ikke skal havne i klørene på). Det er i høj grad en tillids øvelse, at åbne sin butik op for en ekstern konsulent.

Jeg valgte Hanne og det har været en kæmpe gave indtil videre.

Jeg skriver først det her blog indlæg en uge efter vores seance, da hun i den grad satte mig igang med nogle meget vigtige forbedringer af Faktorfobi.

Jeg har fået det fineste overblik og ved præcis hvad jeg skal gøre nu og når jeg ikke fatter det, sidder hun lige i den anden ende af min Messenger – klar til at guide mig igen.

Hurra for den slags hjælp i et ellers broget konsulent marked.

Business og SEOmentor Hanne Østergaard - søgemaskineoptimering
Business og SEOmentor Hanne Østergaard – søgemaskineoptimering

Udgivet af

Anne Lønstrup

Det er mig, der har og driver Faktorfobi :-) Det er også mig, der skriver her på siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *